Terveys

Ystävien näkeminen

Ystävien näkeminen on myös hyvinvointia.

Korona-aikana on ollut aika harvassa illat, kun voi lähteä ravintolaan saati sitten johonkin yöelämään. Nyt kun kaikilla kavereilla on kaksi rokotetta, niin päätettiin repästä ja lähdettiin vähän Helsingin yöhön (niin yöhön nyt kuin rajoitetulla aukioloajoilla voi olla).

Oli kyllä niin ihanaa laittautua pitkästä aikaa. Meikkailtiin yhdessä meidän luona ja maisteltiin vähän joululahjaksi saatua sampanjaa. Tuntui jotenkin niin normaalilta ja korona unohtui hetkeksi. Soitettiin samaa spotify-soittolistaa kun opiskeluaikoina.

Meiltä lähdettiin syömään Bangkok 9 -ravintolaan, jossa oon aiemmin käynyt vaan lounaalla. Illallinenkin oli tosi jees. Kaikki olivat tyytyväisiä ruokiinsa ja ite tykkään etenkin thaimaalaisista oluista, joita yleensä juo vaan reissussa. Tuli vanhat reissumuistot mieleen.

Syömisen jälkeen baarit oli auki vielä pari tuntia, joten päätettiin pistäytyä karaoke-baariin. Ajateltiin etukäteen, että ois ihan tyhjää, mutta sekä ravintolassa että baarissa oli yllättävän paljon porukkaa. Saatiin kuitenkin hetken jonottamisen jälkeen pari laulua laulettua.

Kuten minkä tahansa hyvän illan jälkeen myös nyt mentiin Mäkkärin kautta kotiin. Kaikki tilas ateriat mukaan ja lähti sitten kohti omia koteja. Nukkumassa olin noin yhden aikaan ja täytyy sanoa, että kyllä väsytti kun vauva heräsi ennen seitsemää. Ei oo enää samanlaisia nää juhlimisen jälkeiset päivät ku ennen vanhaan… Onneksi tää korona pikkuhiljaa hellittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *