Vauvat

Vauvan harrastukset

Joskus päivät kahdestaan kotona vauvan kanssa voivat tuntua vähän pitkiltä, joten on tosi kiva, että meillä on nyt pari harrastusta, joissa käydään yhdessä. Toki nähdään myös kavereita ja heidän lapsiaan aina silloin tällöin, ettei mene ihan kotona kököttämiseksi.

Me ollaan käyty nyt kesän lopusta asti muskarissa, mikä on ollut aivan ihanaa. Meidän vauva viihtyy siellä tosi hyvin, hän tykkää, kun ympärillä on säpinää. Muskarissa lapset ovat 0,5-2 vuotiaita, eli ihan mukavasti hajontaa. Isoimmat jo kävelee ja pienet köllöttelee tyytyväisinä vanhempien sylissä.

Toisena harrastuksena meillä on vauvauinti, joka on sekin ollut tosi hauskaa. Siellä leikitään altaassa yhdessä erilaisia juttuja ja harjoitellaan sukeltamista. Meidän vauvan mielestä parasta on työntää kaikki uimalelut suuhun, muu ei ole niin mielenkiintoista…

Ollaan myös satunnaisesti käyty Helsingissä muissa vauvoille tarkoitetuissa tapahtumissa. Esimerkiksi Ooppera järjestää vauvojen taidehetkiä syksyisin ja keväisin. Nää on tosi suosittuja, joten niihin pitää ilmoittautua hyvissä ajoin. Itse sain onneksi paikan jonosta. Esityksenä oli Joutsenlampi ja se oli tosi kiva. Helsingissä on myös kaikille vuoden 2020 jälkeen syntyneille lapsille kulttuurikummi-systeemi, eli lapsi kutsutaan kahdesti vuodessa kulttuuritapahtumaan. Vuonna 2021 syntyneiden lasten kummeja ovat erilaiset teatterit ja ollaankin päästy myös vauvateatteriin. Kaikki tällaiset aktiviteetit on mukavia piristyksiä arkeen, sekä äidille mutta ennen kaikkea vauvalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *