Terveys

Suosikkiravintolat Helsingissä

Mä rakastan ravintoloissa syömistä, harmi kyllä sitä on viime aikoina tullut tehtyä liian vähän. Muutaman kerran ollaan kuitenkin näin korona-aikanakin päästy ulos syömään. Tässä muutama poiminta, missä mä oon viime aikoina tykännyt syödä.

  1. Albina

Albina on Vallilassa sijaitseva ravintola ja suht uusi. Täällä voi tilata joko erillisiä annoksia tai kokonaisen menun. Suosittelen jälkimmäistä niin pääsee maistamaan erilaisia juttuja. Ei oo myöskään mitenkään pahan hintainen! Etenkin risotto oli mun mielestä loistava. Myös sisustus on tosi kiva ja henkilökunta tosi ystävällistä. Alkuun tarjoiltava leipä oli aivan taivaallista! Seuraavaksi haluaisin kokeilla Albinan aamiaista.

  1. Toca

Tää oli mulle ihan uus tuttavuus, kaverit valitsi ravintolan, kun oltiin menossa syömään. Täällä ei voinut tilata listalta erikseen ruokalajeja, vaan ainoa vaihtoehto oli kokonainen menu. Se olikin aivan mielettömän hyvä! Se on kiva, kun ottaa menun, niin ruoat on valittu sun puolesta, niin tulee kokeiltua juttuja, joita ei ehkä muuten söisi. Ravintola on aika pieni, joten pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

  1. Hoku

Kampin korttelissa sijaitseva Hoku on ihan mun suosikki lounasravintola. Teryaki-lohi on joka kerta yhtä hyvä. Mun pitäis joskus kokeilla jotain muutakin, mutten uskalla, kun toi annos on niin taivaallisen hyvä. Täällä voi käydä lounaalla myös viikonloppuisin – silloin lohen kylkeen voi ottaa lasillisen Rieslingiä (toki niin voi tehdä arkenakin, jos oma tilanne antaa myöten 😊).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *