Kauneudenhoito

Meikit netistä

Olen keväällä lähdössä lyhyelle viikonloppuolmalle Lontooseen ja mietin päivittää ennen tätä meikkiarsenaaliani, jotta saan keväisen sävyn ja lookin kun astelen Euroopan jenkkeihin! Tähän liittyen ajattelin hommata kaikki meikit netistä ja juutuin muutamaksi päiväksi internetin ääreen tonkimaan eri vaihtoehtoja netin syövereitä. Meikkikauppoja on helppo Googlata, mutta eri kaupoissa on paljonkin eroja. Joissain myydään vain kalliita brändejä, kun taas joissain ulkomaisissa ”rymykaupoissa” myydään halpaa kosmetiikkaa. Itse keskityin jonnekin halvan ja kalliin välimaastoon.
Lähtökohtaisesti kosmetiikkaa, meikkejä yms. on helppo tilata netistä koska paketit ovat usein pieniä (huom! matalat postituskustannukset) ja ne ei myöskään usein paina paljoa (huom! matalat postikustannukset). Valikoimaa on myös laidasta laitaan ja netistä löytyy paljon arvosteluja ja videoita eri meikeistä.

Lista meikkikaupoista joita kolusin läpi:

1) Sephora.fr (toimittaa netistä tilattuja meikkejä myös Suomeen)
2) Bangerhead.fi (paljon ammattikäyttöön tarkoitettuja brändejä ja meikkejä)
3) Jolie.fi (laaja valikoima, löytyy myös kivijalkoja, ehkä hieman ”rymy” -kategoriaa)
4) Oletkaunis.fi (harvinaisempiakin meikkejä tarjolla, mitä muista, varsinkaan rymykaupoista ei löydy)
5) Cocopanda.fi (definite ”rymy” !!)
6) Inglot.fi (oma suosikkini!)
7) Makeupshop.fi (nopeat toimitukset, erittäin paljon merkkejä)

Meikkien ostaminen ulkomaalaisista nettikaupoista:

En suosittele! Tai.. suosittelen jos kauppa on ”validoitu”. Validoinnilla tarkoitan sitä että sille on annettu netissä paljon hyviä arvosteluja ja sivusto ei muutenkaan vaikuta ”hähmäiseltä”. Välttelisin kaikkia Aasialaisia verkkokauppoja, sillä aasiassa meikkejä on tapana jatkaa ihmisille vaarallisilla kemikaaleilla. Esim. jos ostat kasvovoiteita mustalta markkinalta aasiassa, vaikka tuotteessa on tunnettu brändi ja se näyttää aidolta, on usein tuotepaketti väärennös ja itse voide vain e.g. 10% sitä aitoa tuotetta ja 90% jotain muuta aineista joka on usein vaarallista ihmiselle. Meikkejä on laidasta laitaan tarjolla erilaisissa Suomalaisissa verkkokaupoissa, joten en lähtisi tilaamaan ulkomailta ellei ole IHAN pakka ja ellei samaa tuotetta saa Suomesta järkevään hintaan. Sama koskee huutonettejä yms. toripaikkoja joissa myydään myös paljon väärennöksiä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *