Kauneudenhoito

Kuivat kädet

Minulla on pitkän aikaa ollut vessan hyllyssä kasa eri voiteita ja samaan aikaan helkkarin kuivat kädet. Tänään päätin käydä kaikki voiteeni läpi ja sieltä sattuikin löytymään käsiä kuivaava klassikko, nimittäin Yves Rocherin suosittu käsivoide joka kuivattaa ihon hellästi, pehmeästi ja mukavasti. Huom! Tämä ei ole maksettu mainos 🙂
Nämä ihovoiteet jotka kuuluvat Yves Rocherin Hand Beauty Care -tuoteperheesen pitäisi tuotekuvauksen mukaan olla erittäin pehmeä, kuitenkaan olematta liian agressiivinen käsien iholle. Aluksi olin skeptinen sen suhteen että onko tässä nyt jotain sen ihmeempää kuin muissakaan ihovoiteissa, mutta käsieni kuivuus parin viikon jälkeen oli kadonnut melkein kokonaan. Olin erittäin yllättynyt tuloksiin ja täytyy myöntää että nyt käteni ovat muuttuneet kuivasta saharasta ihanan pehmeiksi kuin vauvan pylly. Kuivat kädet ovat historiaa! ..toki tämä edellyttää tuotteen aktiivista käyttöä, jonka suhteen olen huono, kuten alussa mainitsin, kaappini ovat täynnä käsivoiteita! Pitäisi varmaan opettaa itselleni jokin rutiini, että vähintään aamuisin ja iltaisin vaikka hampaiden kuulaamisen yhteydessä voitelisin kädett tällä tuotteella.

Toinen tuote joka pisti silmääni kaapissa, jota en tosin ole aikaisemmin kokeillut oli Yves Rocherin Exgoliating Care Oil joka on muodostukseltaan geelimäinen ja ilmeisesti jokin öljykuorintajuttu. En ollut ennen tällaisia käyttänyt kuivaan ihooni, mutta kokeilin nyt tämänkin pois! Öljyä hierotaan käsiin jonkun aikaa ja sitten kädet huuhdotaan vedellä. Öljyn irtoaminen käsistä tuntuu jotenkin erittäin mukavalta. Tuotteessa on sekin myös hyvää että sitä ei tarvitse käyttää joka päivä, vaan ainoastaan muutamia kertoja viikossa ja pakkaus on suhteellisen riittävä ja tuotteen haju miellyttävä, mutta ei kuitenkaan liian vahva. Tuote sisältää niinsanottua rapsiöljyä, jolla on tietynlainen ominaistuoksu ja käsien ihossa siitä jää pienoinen hedelmäinen tuoksu. Geelissä on sellaisia pikkuisia papanoita jotka tuntuu rauhottavalta käsissä vaikka olisi herkempikin ihotyyppi kyseessä.

Edelliset kaksi tuotetta olivat kuivalle iholleni erittäin varteenotettavia tuotteita, mutta täytyy sanoa että seuraava tuote oli ylivoimaisesti näistä paras. Col Weather Balm. Tässä tuotteessa on niinsanottua karitevoite sekä luomuarnikkiuutetta joka suojaa ihoa erittäin hyvin mm. kylmyydeltä ja tekee kuivasta ihosta erittäin pehmeää pitkäksi aikaa. Olen niin rakastunut tähän tuotteeseen että olen ehtinyt tätä jo suositella useimmille kavereilleni ja olen tilannut tätä myös kasan lisää. Purkki on kannellinen, joka ei sinänsä ole välttämättä kaikkien mielestä hyvä asia – mutta tärkeintä on se että se on riittoisa ja näin voit pitää käsien ihoa kuivumattomina pitkiäkin aikoja vai yhden purkin voimin 🙂 Tuote imeytyy erittäin nopeasti ihoon ja näin kuiva iho on nopeasti long gone kun isket tätä tassuihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *