Muoti

Kesän paras hankinta

Mulla on ollut jo kauan aivan ihana Marimekon kylpytakki, joka on paksua froteeta. Tätä käytän kotona aina aamuisin ja iltaisin ennen kun puen päälle tai ennen kun meen nukkumaan. Kesällä oli kuitenkin niin sairaan kuuma, ettei ollut mitään mahdollisuuttakaan käyttää tätä suht paksua aamutakkia.

Onneksi mun kaveri vinkkasi omasta aamutakistaan, jonka oli ostanut Hennesiltä. Klikkailin itselleni heti samanlaisen. Aamutakki on 100 % pellavaa ja ihanan kevyt ja viileä. Itelläni on se harmaan, siinä on vyö ja se tulee reiden puoliväliin.

Tää oli ihan kesän paras hankinta! Otin tän mukaan myös kaikille mökkireissuille. Mökillä ei heti aamulla halua pukea vaatteita päälle, mutta ei oikein kehtaa pyöriä yöpuvussakaan. Tää oli loistava vetää yöpuvun päälle ja tän kanssa pystyi istumaan aamupalapöydässä. Lisäksi tää oli loistava saunan jälkeen vilvoitteluun. Joillain mökeillä, missä oltiin, ei myöskään ollut sisävessaa, joten tää oli hyvä vetää päälle ennen kuin lähti ulos yölliselle vessareissulle.

Olin ajatellut, että nyt syksyllä palaisin heti vanhaan kylpytakkiini, mutta oon kuitenkin vielä käyttänyt tätä uutta aamutakkia. Kylpytakki on ollut päällä enemmän vain kun on menty saunavuorolle. Eiköhän sekin taas paikkansa löydä kun ilmat kylmenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *