Kauneudenhoito

Ihonhoitorutiinit

Mulla on ollut melko samanlaiset ihonhoitorutiinit jo monta vuotta. Mulla on muutama luottotuotemerkki, joita käytän. Kun tuote loppuu, niin ostan sitä jostain verkkokaupasta muutaman uuden, joten mulla on melkein aina laatikossa varastossa esimerkiksi seuraava kasvovesipullo.

  1. Ihonpuhdistus

Käytän ite Huxleyn ihonpuhdistusainetta. Törmäsin siihen joskus jossain blogissa ja ostin testiin. Tykkään siitä tosi paljon, koska se on helppokäyttöinen eikä kuivata ihoa. Lisäksi siinä on sopivan neutraali tuoksu. Huxleyta saa nykyään monesta eri kauneuden verkkokaupasta ja lisäksi esimerkiksi Sokokselta tai Stockmannilta.

  1. Kasvovesi

Myös kasvovesi mulla on Huxleyltä. Laitan sitä käsin kasvoille puhdistuksen jälkeen – en käytä pumpulia sen levittämiseen, jotta sitä ei mene hukkaan. Kasvovesi imeytyy kasvoille aina sekunneissa, huomaa, että kasvot tarvitsevat kosteutta.

  1. Seerumi

Mulla on eri seerumi iltaisin ja aamuisin. Molemmat ovat Lumenelta. Näitä ostan yleensä joko 3+1 -päiviltä tai Hullareilta, kun sieltä saa yleensä hyvään hintaan isomman purkin. Nää on ollut mulla käytössä jo monta vuotta ja ovat ihan luottotuote!

  1. Voide

Myös kasvovoiteet, joita käytän, ovat Lumenea. Mulla on erikseen päivä- ja yövoiteet. Laitan nää sen jälkeen, kun seerumi on imeytynyt. Näissä voisin mielellään jossain vaiheessa kokeilla jotain uutta merkkiä, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. Hullareilta saa näitä tuplapakkauksessa, jolla on ihan hyvä hinta, niin siksi oon näitä aina ostanut uudestaan ja uudestaan.

  1. Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide mulla vaihtelee tosi paljon, käytän vaihtelevasti eri merkkejä. Kun vanha on loppumassa niin käyn ostamassa jonkun uuden. Mikään ei oo tehnyt vielä niin suurta vaikutusta, että oisin sitä alkanut käyttää säännöllisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *