Muoti

Ihana syyspukeutuminen

Vaikka onkin haikeaa, että kesä on ohi, on syksyssä myös hyviä puolia. Suurin niistä on se, että saa kaivaa esiin syysvaatteet ja -kengät. Pukeutumisen osalta syksy on mielestäni ihan paras vuodenaika. Ei ole vielä liian kylmä, eli ei tarvitse miettiä kaikessa pukeutumisessa sitä, että onhan vaate tarpeeksi lämmin. Syksyllä voi myös käyttää vaatteita tosi monipuolisesti. Mun syyspukeutumisen kulmakivet ovat seuraavat.

  1. Isot neuleet

Ihan parasta – piiloutuminen isoihin neuleisiin. Kuinkakohan monta neuletta mulla tuolla kaapissa on – en uskalla laskea. Tällä hetkellä suosikkejani ovat etenkin pitkät ja ylisuuret neuleet, jotka tulevat reiden yläosaan. Näitä voi yhdistää niin monien asujen kanssa ja lisäksi ne antavat vähän armoa kropalle. En oikein enää osaisi pitää mitään ”imukireitä” vaatteita. Mun ihan lemppari on Cubukselta ostettu harmaa neule, joka on 100 % villaa. Siinä on ihana poolokaulus. Oon pitänyt tätä valehtelematta varmaan satoja kertoja.

  1. Mustat legginsit / farkut

Neuleiden kanssa yhdistän mielelläni aika kireät housut, koska yläosa on niin reilun kokoinen. Ihan parasta on käyttää mustia legginsejä, jotka eivät kiristä, mutta kuitenkin näyttävät tyylikkäiltä. Mun lempppari leggins-merkki on ruotsalainen Aim’n. Niiden leggingsit on tosi hyvälaatuisia ja kestävät pitkään.

Vaikka farkkumuoti on nyt menossa leveämpään suuntaan on mun syyspukeutumisen kulmakivinä kuitenkin mustat pillifarkut. Nää näyttää mun mielestä paremmilta erilaisten kenkien ja neuleiden kanssa. Mustia pillifarkkuja mulla taitaa olla kolmet ja ne on kyllä koko ajan käytössä.

  1. Tennarit

Niin kauan kuin syyssää ei ole liian sateinen, mä käytän tennareita. Eniten käytän New Balancen valkoisia tennareita ja Adidaksen vaaleanpunaisia. Jos asu on muuten musta / tumma niin nää tuo siihen mukavasti kontrastia. Nykyään on kiva, kun myös asiallisempiin asuihin esimerkiksi toimistolle on ihan ok yhdistää tennarit.

  1. Maiharit

Toinen syyskenkäklassikko on maiharit. Mulla on parit nahkaiset maiharit, jotka pysyy tosi hyvinä vuodesta toiseen. Nää menee tosi kivasti legginsien tai pillifarkkujen kanssa, mutta tuo myös tyttömäisempiin mekkoihin tai hameisiin mukavasti särmää.

  1. Mekot ja hameet

En oo vielä kokonaan laittanut pois kesän mekkoja ja hameita. Mustien sukkahousujen kanssa nää menee vielä pitkälle syksyyn. Musta on kiva yhdistää joku kukallinen hame esimerkiksi tummaan yläosaan ja maihareihin. Lisäksi tietysti komboon sopii hyvin myös nahkatakki. Ikävä kyllä nahkatakkikelit taitaa olla kohta ohi, joten nautitaan niin kauan kuin pystytään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *