Terveys

Paras kuntosali

Oon ite ollut jo monta vuotta jäsenenä Elixialla. Oon aina silloin tällöin käynyt kokeilemassa jotain muutakin salia, mutta silti aina palannut Elixialle. Miksi näin?

Salissa tärkeintä on sijainti. Vaikka ois kuinka hieno sali, niin ei sinne tuu lähdettyä jos se on kauheen kaukana. Elixialla on Helsingin keskustassa neljä salia ja nyt syksyllä aukeaa viides. Nää on kaikki itelle hyvällä sijainnilla heti työpäivän jälkeen. Mulle on ihan mahdotonta mennä kotiin ja sitten vielä illalla lähteä salille. Sitä vaan jotenkin jumittuu sohvalle. Siksi mulle toimiva ratkaisu on se, että otan treenikamat mukaan töihin ja meen salille heti töiden jälkeen ja sitten suihkun kautta kotiin.

Eniten käyn Kampin, Elielin ja CityCenterin Elixioissa. Nää on tosi viihtyisiä ja hyvin varusteltuja saleja. Miinuksena se, että iltapäivisin molemmissa on tosi paljon porukkaa. Ite käyn enemmän ryhmäliikuntatunneilla, joissa osallistujamäärä on rajattu, joten itseä tää ei häiritse kovin paljoa.

Viikonloppuisin käyn myös Redin Elixialla, joka on myös aika lähellä kotia. Sinne yleensä pyöräilen, mikä toimii hyvin myös alkulämmittelynä. Redin Elixialla on myös aivan mahtava lapsiparkki – suosittelen etenkin kaikille, joilla on vähän isompia lapsia. Siellä on kiipeilytelineet ja liukumäet.

Mikä on sitten mun lempitunti? Tykkään etenkin spinning-tunneista ja muutenkin kovasykkeisistä tunneista. Oon kyllä kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen Elixian tarjontaan. Henkilökuntakin on mukavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *